loading...

Telefoane Apple

Apple iPad Wi-FI


Apple iPad Wi-FI beneficiaza de un ecran LED MultiTouch cu o diagonala de 9,7inch si tehnologie IPS (aceeasi tehnologie utilizata si pentru monitoarele destinate editarii fotografice) ce asigura unghiuri de vizionare excelente, culori vii si o luminozitate ridicata. Demna de mentionat este si rezolutia ridicata, de 1024x768 pixeli.
Detalii Apple iPad Wi-FI :   mai multe detalii...






iPhone 3GS

iPhone 3GS  este un telefon mobil GSM care poate fi folosit şi ca iPod, cameră video şi dispozitiv mobil de conectare la Internet cu e-mail şi hărţi GPS
2G NetworkGSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G NetworkHSDPA 850 / 1900 / 2100
Anuntat2009, June
StatusAvailable. Released 2009, June
Dimensiuni : mai multe detalii...

3 comentarii:

  1. Anonim1/04/2011

    mil faci si mie cadou pe apple
    Apple iPad Wi-FI

    RăspundețiȘtergere
  2. Samsung Electronics a dat în judecată Apple în Japonia şi Australia pentru a opri vânzările iPhone 4S, înteţind astfel conflictul juridic dintre cei mai mari doi producători de smartphone-uri şi tablete din lume.

    Seria de procese durează mai mult şi este mai extinsă decât se anticipa. Această situaţie nu este bună pentru niciuna din cele două companii, având în vedere relaţiile de afaceri dintre ele. Într-un final, cele două părţi vor căuta să-şi rezolve disputele” , a afirmat James Song, analist la compania Daewoo Securities.

    Apple, unul dintre cei mai mari cumpărători de chipuri şi ecrane de la Samsung, controla 19,1% din piaţa smartphone-urilor la sfârşitul trimestrului al doilea al acestui an, iar Samsung, principalul rival, 16,2%, potrivit firmei americane de cercetare IDC.

    RăspundețiȘtergere
  3. Samsung Electronics a dat în judecată Apple în Japonia şi Australia pentru a opri vânzările iPhone 4S, înteţind astfel conflictul juridic dintre cei mai mari doi producători de smartphone-uri şi tablete din lume.10/18/2011

    iPhone 4S, în România înainte de sfârşitul anului.
    Orange speră să lanseze noul telefon iPhone 4S în România înainte de sfârşitul acestui an, în prezent având loc negocieri intense cu compania Apple, a declarat, marţi, la Cluj-Napoca, directorul executiv al operatorului telecom, Jean-Francois Fallacher.

    RăspundețiȘtergere

Postati Comantariul dumneavoastra putin mai jos.