loading...

Valentine's Day vs Dragobete

Banuiesc ca atunci cand ai scris pe Google:  Valentine's Day sau Dragobete aveai in gand sa gasesti cateva mesaje de dragoste, pentru a le copia in telefon si apoi sa le trimeti prin SMS  pentru a-i indulcii starea de spirit a partenerului tau pana o sa dea in diabet!
Ei bine asta nu s-a intamplat, daca din neatentie ai dat clikc aici, ai gasit contrariul la ceea ce vroiai sa gasesti!
Si anume, noi ne-am gandit cu sustinerea dumneavoastra sa stabilim care este invingatorul dintre: Valentine's Day si Dragobete in batalia suprema pentru locul de Sarbatoare Oficiala a Indragostitilor in Romania.
Incepem prezentarea lupatorilor : Valentine's Day vs Dragobete :
In coltul occidental  cu tricou rosul, sortul rosu, ghetute rosii, manusi de culaore rosie, prea maritul, inegalabilul si invincibilul Valentine's Day Internationalul ! Aplauze va rog !
In coltul oriental cu batic brodat, camase cu insemne populare, opinci originale din piele de cauciuc si fara manusi, salbaticul si neinfricatul ... neica Dragobete! Aplauze va rog!
Acum ar fi trebuit sa treaca prin fata desktopului dumneavoastra o fata imbracata in costumul lui Adam, care se ascunde dupa un carton unde este scris: cifra unu.
Ei bine nu avem cum sa va punem o fata dezbracata pe desktop, dar daca sunteti interesati de lupta sa stiti ca a inceput runda si dupa un schimb amical de pumni la cap, coaste si familie, ambii luptaori sunt la podea si sunt numarati, asteptam sa vedem care dintre ei se ridica si castiga meciul, insa aici interveniti dumneavoastra ca albitru pentru decizia finala :  Cine este castigatorul premiului de Sarbatoare Oficiala a Indragostitilor in Romania:  Valentine's Day sau Dragobete ?
Asteptam Comentariile dumneavoastra putin mai jos pentru a afla cine este marele castigator !


4 comentarii:

  1. Anonim2/09/2011

    Ai avut o idee tare misto cu Valentine's Day vs Dragobete !
    Eu votez Dragobetele, este o sarbatoare traditionala romaneasca si nu ar trebui sa adoptam sarbatorile altora! Prea ne-am americanit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim2/09/2011

    Valentine's Day este o sarbatoare internationala, este sarbatorita in mai multe tari nu numai de americani! Este interesant felul cum ai gandit tu problema asta, chiar daca tu ai creato.
    Felicitari (Andreea)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bai dar ce ziceti voi ca este bine , eu de exemplu am sa primesc de mai multe ori cadouri ,mie imi plac amandoua,daca primesc cadouri nici nu ma intereseazacare bate :D :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cred ca deranjeaza pe nimeni faptul ca sunt doua sarbatori ale indragostitilor!

    RăspundețiȘtergere

Postati Comantariul dumneavoastra putin mai jos.