loading...

Ce parere au bloggerii despre videochat?

Ce parere au bloggerii despre videochat? Bani din blogging sau bani din videochat ? Raspunde sondajului de pe Myrochat Forum : Bani din blogging sau bani din videochat ?
Ca blogger, nu postez articole gen: sex la webcam, se online, sex.... Nu pentru sunt risinos sau pentru ca mi s-ar parea un subiect tabu, ci pentru ca as putea fi catalogat, de cititorii mei, drept un blogger care ar scrie despre orice ca sa obtina vizitatori.
As putea fi asemanat cu tabloidele care posteaza articole despre vedetele de carton care nici macar nu se dezbraca dar ies in evidenta printr-un comportament aberant sau atrag atentia prin tot felul de scandaluri.
Mai intai de toate va voi pune o intrebare foarte pertinenta: Cati dintre voi ati privit un show de videochat? Raspunsul meu este simplu: Nu am privit pana acum niciun astfel de show platit, in direct. Cel mult am admirat niste fete care discutau despre diverse subiecte, in fata web-cam-ului, pe diverse site-uri de video-sharing (nu va ganditi la prostii) de tipul YouTube.
Dar nu am platit pentru o sesiune de videochat adult sau non-adult.  Prefer sa discut cu o femeie in viata reala  face-to-face decat prin intermediul unui web-cam.
Asta nu inseamna ca nu am o parere buna despre video-chat. Aceasta meserie este chiar banoasa, veniturile unui model fiind cuprinse intre 1000-3000 USD/luna.
Nu cunosc nicio persoana care face video-chat. Sau cred asta. De ce? Pentru ca majoritatea nu recunosc ca practica aceasta meserie.
Acesta e unul dintre motivele pentru care acest subiect zic eu, "aproape tabu".
Care sunt beneficiile, dupa parerea mea, ale unui asemenea loc de munca? In primul rand, banii care nu sunt deloc putini: 1000-3000 USD lunar nu e o nimica toata, ci dimpotriva. In al doilea rand, video-chat-ul este o metoda excelenta de a te mentine in forma. Stiu, iar va ganditi la sex. Eu ma gandesc insa la forma fizica pe care trebuie sa si-o pastreze modelele pentru a fi solicitate de cat mai multi barbati.
Cu siguranta ca fetele care lucreaza pentru videochat practica foarte des exercitii fizice pentru a fi pe placul celor cu care discuta sau celor pentru care se dezbraca.
Care este diferenta dintre video-chat de tip adult si non-adult. Ei bine, in cazul video-chat-ului adult, modelul trebuie sa se expuna nud in fata web-cam-ului. Video-chat-ul de tip non-adult implica mai mult discutie, fara ca modelul sa se dezbrace. Vestimentatia este insa, in majoritatea cazurilor, foarte sexy si pune in valoare formele apetisante ale modelelor.
Care sunt beneficiile unui loc de munca intr-un studio de video-chat? Pe langa salariul extrem de mare, modelul primeste transport gratuit, lucreaza in conditii de maxima securitate si confidentialitate, are carte de munca si contract de colaborare, beneficiaza de un sistem de bonusuri si are parte de suport tehnic oferit de catre profesionisti. Meseria este simplu de practicat iar beneficiile sunt extrem de numeroase.

Si pentru ca tot m-am documentat foarte bine pentru acest articol, mijloacele tehnice care trebuiesc folosite pentru a garanta un castig financiar din videochat:
- O camera web cu rezolutie foarte buna, capabila sa filmeze cu multe frame-uri pe secunda este neaparat necesara.
- Lumina trebuie sa fie suficienta, pentru ca imaginea sa fie cat mai clara.
- O muzica ambientala este binevenita.
- Decorul trebuie sa fie simplu, identic cu o camera de apartament, pentru ca beneficiarul sesiunilor de video-chat sa se simta ca acasa.
- Trebuie folosit microfonul, o conversatie fiind neceseara pentru o sesiune cat mai lunga.
Cam atat am avut de spus despre video-chat, o meserie care trebuie privita ca o oportunitate de a scapa de grijile financiare.
Astept parerile voastre vis-a-vis de acest articol si, bineinteles, raspunsul la intrebarea din titlu:
Ce parere aveti despre video-chat?
Articol preluat de pe :
http://blogatu.ro/2011/02/ce-parere-au-bloggerii-despre-video-chat.html

Articole Similare : 

Un comentariu:

Postati Comantariul dumneavoastra putin mai jos.