loading...

Speed Dating

chat romanticDe ce speed dating ? De ce nu ? Dureaza doar cateva minute si merita sa incerci. Daca te-ai saturat sa mergi la intalniri aranjate de rude si cunostinte binevoitoare si esti hotarat sa-ti iei destinul amoros in propriile maini vino la o sesiune de Speed Dating .
Cea mai la indemana si “safe” metoda de a cunoaste pe cineva ramane mediul ONLINE.
Un concept relativ nou in Romania este “SPEED” DATING-ul. 
Adica dating-ul “in viteza”. De ce in viteza ? Pentru ca toti stim ca in general o persoana ne place imediat (din primele minute) sau nu. De ce sa ne pierdem timpul atunci ??
SPEED DATING-ul este o modalitate eficienta de a intalni oameni cu preocupari si viziuni apropiate de ale tale a caror problema, ca si a ta de altfel este lipsa timpului. 
Poate lipsa curajului, timiditatea, teama de esec si nu in ultimul rand evitarea mitocaniei etc.... sunt motive pentru care ramanem singuri si nu ne aflam intr-o noua relatie.
Chiar daca scopul final pentru care fiecare persoana singura participa la un Best Dating / speed dating (dating in viteza) nu se materializeaza imediat, noi va vom demonstra ca in felul acesta, chiar si cautarea perechii potrivite sau gasirea sufletului pereche poate fi extrem de placuta si interesanta.

Un comentariu:

Postati Comantariul dumneavoastra putin mai jos.