loading...

Reguli si obligatii pe chat

Reguli si obligatii pe chat :
Pentru a va alatura comunitarii noastre de chat Myrochat va rugam sa schimbati numele "default" cu care intrati pe chat cu unul care va caracterizeaza sau va face placere sa il detineti.
Chat Online
Nu injurati, nu folositi cuvinte obscene, nu faceti reclama, nu scrieti mesaje consecutive si nu va luati de alti membrii, moderatori.
Nu lansati discutii despre sex, porno  sau cu caraceter rasist si alte subiecte deplasate.
Nu va puneti nume folosind cuvinte obscene sau nume false ale altor membri sau moderatori.
Cereri pentru a deveni moderatori sau owneri se fac lasand un mesaj  sau comentariu AICI (vei putea deveni moderator doar daca sunteti inscrisi pe site-ul www.chatgratis.ro sau folositi servicile noastre de dating).
Certurile dintre moderatori sau moderatori si owneri se pedepsesc prin aducerea ambilor la gradul de membrii .
Membrii care viziteaza zilnic chat-ul au sansa de a ajunge moderatori daca dovedesc ca au o relatie amiabila cu ceilalti participanti la discutii sau ai utilizatorilor serviciilor noastre.
Puteti devenii foarte repede moderator daca la invitatia dumneavoastra vin la discutii pe chat prietenii cunoscuti sau persoane carora le-ati sugerat chatul nostru.
Daca a-ti citit  "Reguli si obligatii pe chat" si sunteti de acord cu cele mentionate puteti folosi serviciile noastre gratuitre fara nici un fel de restrictii.
Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli si obligatii va rugam sa nu folositi in nici un fel serviciile si continutul acestui blog sau ale siteului de dating  www.chatgratis.ro. Orice incalcare a acestor reguli si obligatiuni o puteti semnala administratorilor acestui blog, owner-ilor de pe chat sau puteti lasa comentarii cu problemele sau neplacerile de care ati avut parte.
Va multumim pentru intelegere!