loading...

Inregistreaza-te Gratuit

  Cum ma inregistrez pentru a beneficea de toate serviciile myrochat ?
Daca doriti sa va inregistrati pe http://myrochat.forumgratuit.ro/ va rugam sa accesati ( apasati ) pe link-ul Inregistrare sau accesati ( apasati ) link-ul Conectare . Inregistrarea se face printr-un simplu formular de cateva casute si daca detineti un cont de facebook va puteti inregistra in doar cateva secunde.
Formularul de inregistrare este foarte simplu si nu toate casutele sunt obligatorii ci doar acelea insemnate cu *
Important: Email-ul dvs nu va fi afisat pe http://myrochat.forumgratuit.ro/ sau pe alte site-uri. Myrochat ofera utilizatorilor un sistem de mesagerie interna.
Inregistrarea va ia din dimpul dvs. circa 1 min , si cel mai important este ca nu mai este nevoie sa activati contul din email. Nu profitati de acest sistem sa introduceti emai-luri gresite pentru ca cea ce veti face este ca va inselati pe dvs. Ex: nu veti primi niciodata email de la persoanele interesate de dvs, nu veti beneficea de oferte si cadouri si altele. Acest sistem este configurat de acesta maniera pentru a facilita inregistrarea si pentru a putea benefiecea de toate optiunile gratuite mai repede.
2. Cum imi schimb adresa de email sau parola ?

Puteti schimba adresa de email si parola pe "Editare profil" care se afla in partea stanga a pagini. Aici puteti modifica unele alte informatii, inclusiv preferintele de cautare, adresa si alte preferinte despre rutina ta de zi cu zi, obiceiuri, hobby-uri etc

3. Cum pot sa adaug o poze si videoclipuri ?
Pentru a adauga poze va rugam faceti clik pe link-ul din stanga "Administrare Fotografii" . Aici puteti sa adaugati fotografii si sa alegeti daca doriti ca fotografiile dvs sa fie publice ( adica se le poata vedea toti utilizatorii inregistrati pe myrochat ) sau privat unde introduceti o parola, prin urmare daca introduceti o parola fotografia nu poate fi vazuta de oricine doar de utilizatori pe care le oferi tu acea parola. puteti vizualiza fotografiile dvs. de la "Galeria pozelor mele" din partea stanga.
Iar pentru a adauga videoclipuri va rugam faceti clik pe link-ul din stanga "Galeria mea video". Aici puteti adauga videoclipori si la fel aveti optiunea de a selecta videoclipul introdus ca public sau privat intruducand o parola.
Cel mai important este ca sa respectati termenii si conditiile de adaugarea videoclipurilor si fotografiilor:
Va rog sa numai puneti fotografii obscene sunt contra la Legii cod 20898 art.3098 . Daca se intampla nu o sa va mai puteti inregistra niciodata.
4. Cum caut/gasesc fete/baieti, cupluri,cgrupuri pe myrochat ?
Daca doriti sa cautati fete,baieti,cupluri sau grupuri myrochat va pune la dispozitie un formular de cautare rapida ce se afla in partea dreapta sus, si un formular de cautare detaliata cel puteti accesa facand clik pe link-ul din stanga "Cautare " sau efectuînd click pe http://myrochat.forumgratuit.ro/memberlist
Utilizarea sistemului de cautare rapida va permite sa gasiti usor pe alti membri inregistrati in sistemul myrochat, iar cautare avansata va permite sa alegeti mai multe optiuni diferite si potrivite pe placul dvs.
Sistemul va permite sa salvati aceasta cautare astfel incat sa puteti utiliza din nou aceeasi cautare cu usurinta.

Un comentariu:

Postati Comantariul dumneavoastra putin mai jos.