loading...

Cum sa apari primul in Google

  • Cum sa apari primul in Google pe cuvintele cheie : Chat, Chat Online, Chat Romanesc ?
Toti cei care avem o pagina de chat online, sau chat romanesc, sau orice tip de chat, fie el si indian, ne dorim sa aparem pe primul loc in Google, sau cel putin speram, visam, dar acest lucru nu te duce pe prima pagina Google cand te-ai trezit... din pacate!
Asa ca am renuntat la vise si sperante si m-am apucat sa caut pe browserul Google: cum sa apari primul pe Google si m-am pus pe munca, ca alta obtiune nu am avut!
Acum va dati seama ca inca nu sunt primul in pe rezultatele de cautare pe http://www.google.ro/ dar sunt pe prima pagina,  pe cuvintele cheie :
- chat online ( locul 6 cu site-ul www.myrochat.com si locul 9 cu chat-ul si blogul http://myrochat.blogspot.com ) ceea ce este destul de bine, pentru un blogger, cu resurese financiare limitate, fara sa am multe notiuni despre optimizarea SEO, dar se poate !
- chat romanesc  si chat romania ( locul 9 cu chat-ul si blogul http://myrochat.blogspot.com  )       
- spre rusinea mea  inca nu apar pe prima pagina si de aceea nu conteaza ce clasificare am, locul  11 sau 2000, pe cuvantul cheie : chat.
- prima pagina pe cuvintele cheie: chat online romanesc (locul 5) si chat online romania (locul 4)
Dar mandria mea, daca se poate vorbi de mandrie sunt rezultatele de cautare pe cuvantul: chat gratis care pe www.google.ro are Aproximativ 42.400.000 (de) rezultate care ma pozitioneaza pe un loc 4
 cu  http://myrochat.blogspot.com/2010/05/chat-gratis.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postati Comantariul dumneavoastra putin mai jos.