loading...

Cum sa faci Bani usor

 - Cum sa faci bani usor ? Am sa va descriu cateva metode de a face bani usor fara sa fie nevoie sa cumparati ghiduri pentru a deveni campion pe piata bursiera (sa trageti cu cardul), sa vindeti haine originale din Bulgaria, sa sustrageti bunuri din autovehicule, sa comercializati plante etnobotanice, sau prafuri de tras pe nas, sau pe unde se mai trag aceste prafuri!
Sunt cateva metode simple sa faci bani usor si cu putin spor dar asta depinde de fiecare, metoda cea mai simpla este prin munca (cu carte de munca), ca asa suntem obijunuiti, munca si iarasi munca, pentru ca celelate variante sunt din punctul meu de vedere ca un muncitor care lucreaza fara carte de munca in mediul privat (exista riscul sa nu fi platit). Daca ai citit acesta articol si consideri ca exista o alta metoda de a face bani usor, cu investitie minima, te rog sa lasi un comentariu pentru cei interesati de noi metode de a face bani usor.
Iar daca sunteti informati despre posibile metodede a face bani usor si puteti sa-i ivatati si pe altii cum pot castiga bani usor pe internet va rog sa nu mai fiti altruisti, pentru ca eu nu a gasit alta modalitate de a face bani decat prin munca sau cel putin nu recomand acele metode de a face bani usor, pentru ca exista riscul sa nu faceti bani in cel mai bun caz sau doamne fereste sa ajungeti sa va aplecati dupa sapun ...

5 comentarii:

  1. Cel mai simplu mod mi s-a parut cel in care esti platit pentru vizitarea unor reclame timp de 30 secunde. Mi-am facut un cont pe un asemenea site. La inceput o sa ti se para o prostie pentru ca produci doar 0,04$ pe zi ca membru standard. Dar daca iti faci ceva publicitate si reusesti sa iti strangi cativa referali vei obtine mai mult. Cu cat ai mai multi referali cu atat produci mai mult. Referalii se si pot inchiria. Cu 12,5$ iti poti cumpara un packet de 50 de referali care facand un scurt calcul produc un maxim de 1$ pe zi: 50 x 0,02$ = 1$.
    Acum o sa va intrebati daca primiti cu adevarat acesti bani.Da, site-ul NEOBUX este cel mai sigur site de acest fel. Primul lucru de care aud cei care se intereseaza cum ar putea sa faca usor bani pe net este .... NeoBUX. Toata lumea stie ce este NeoBux. Nu este coltisor pe internet in care sa nu gasesti informatii despre cel mai bun site care plateste pentru vizitat cateva reclame pe zi. Tutoriale video, tutoriale in limba romana, forumuri, sfaturi si ponturi ... gasesti tot ce vrei tu despre acest subiect. Numai sa vrei sa cauti! De unde atata reclama? Pai daca vrei sa faci un banut cat de cat pe NeoBUX trebuie sa ai cat mai multi referali. Pentru inscriere dati click pe urmatorul link http://www.neobux.com/?r=MANUX88 .

    RăspundețiȘtergere
  2. am basit cea mai usoara forma de a face bani pe net fara investitii doar te joci ci primesti bani
    Un jocla care banii virtuali devin bani reali dati click pe si inregistrativa http://www.anno1777.com/index.php?i=211300 pe bune ca merge

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim3/01/2012

    o alta modalitate de a face bani e acest site, platesc bine! http://www.AWSurveys.com?R=sweetkissdd

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim3/05/2012

    Un alt mod de a face bani foarte usor.. intri pe acest site https://www.iconbux.com/index.php?ref=stillz ,iti faci cont si dai click pe reclame si pentru fiecare reclama primesti bani care mai apoi ii transferi intr-un cont de PayPal si cu ei poti face cuymparaturi online.Succes!

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim6/10/2012

    Toate sunt minciunii! daca ar fi sa faca toata lumea sa castige 3000$ pe luna unde ar ajunge romania?:))) Singurul mod de a face banii pe net e sa va cumparati un server de Search si sa-l face`ti cat mai publicat:) pentru a fi accesat ;)! bye

    RăspundețiȘtergere

Postati Comantariul dumneavoastra putin mai jos.