loading...

Despre Videochat

De mult timp voiam sa vorbim despre videochat si nu fac referire la videocall cu familia, prietenii pe messenger cu colegii si amicii de la bloc, si anume cum sa faci bani usor cu sesiuni erotice pe internet (bani din videochat)

Foarte mult timp videochat-ul a fost un trend printre tinerii din Romania, si tind sa cred ca videochat-ul inca mai este un trend si o metdoda controversata de a face bani usor prin intermediul internetului fara sa se incalce Legea 196/2003 privind prevenirea si combaterea pornografiei.
Ce contine aceasta lege sincer nu am fost curios sa aflu, stiu doar ca aceasta lege nu interzice videochat-ul atata vreme cat aceasta activitate nu lezeaza demnitatea persoanei, a pudorii si a moralitatii publice, iar mai departe scrie in carte.

Pentru ca sunt pudic si nu ma pot dezbraca in fata camerei video stiind ca sunt privit de ochii cat cepele ale altei persoane, nu am avut ideea de a face bani prin videochat, dar sunt foarte multe persoane carora le face placere sa fie priviti in costumul lui Adam, iar pentru acest lucru sa fie si platiti, de aceea as dori sa aflu parerea dumneavoastra despre videochat ?

4 comentarii:

 1. Anonim2/21/2011

  pai sincer..... sunt de aproape 6 ani pe domeniu si pot spune ca imi pot permite orice imi doresc,asta este chatul,bani multi fara prea mult efort depus,by the way(kriss here) :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Loverboy3/16/2011

  Apucativa frate de videochat, lasati demnitatea ca ajungeti sa dati cu tarnacopul si atunci sa imi spueti ce demnitate aveti !

  RăspundețiȘtergere
 3. Pai poate nu arati bine din cauza asta nu te dezbraci la webcam, ca daca vezi cum vin banii te apuci iti spun sigur, ce crezi ca o sa castigi tu mai multi bani cu blogul decat unu care face videochat ? Iti spun eu sigur ca nu.

  RăspundețiȘtergere
 4. pentru barbati nu e niciunul??
  :))

  RăspundețiȘtergere

Postati Comantariul dumneavoastra putin mai jos.