loading...

Mesaje de dragoste

Mesaje de dragoste :
As vrea sa iubesc marea...dar marea nu iubeste!
As vrea sa iubesc pamantul...dar pamantul e rece si plin de intuneric!
As vrea sa iubesc oamenii...dar oamenii sunt rai!
Te voi iubi pe tine pentru ca si tu ma iubesti.
Totusi am sa iubesc tot ce e mai bun din mare, pamant si oameni
Iar din tine am sa iubesc totul pentru ca ai fost si vei ramane marea mea iubire.
Esti parfumul suav al crinilor albi ce infloresc in sufletul meu patimas.
Esti picatura de raza ce se oglindeste pe petala unui trandafir.
Esti raza de soare care ma cuprinde in bratele-i calde
Esti mireasma vantului de primavara ce-mi mangaie parul.
Esti lacrima care aluneca pe obraz si se sparge in palma mea.
Esti visul meu ...care ma tine treaz.

Adauga un mesaj de iubire  pentru ca toata Romania sa stie cat de mult iubesti !

15 comentarii:

  1. O doamna adevarata este una care poate fac e ca un barbat sa se comporte ca un gentleman. O asemenea persoana esti tu pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand treci printr-o perioada proasta, adu-ti aminte ca exista Cineva in cer care te iubeste si are grija de tine si cineva pe pamant caruia ii pasa de tine - eu sunt acela.

    RăspundețiȘtergere
  3. Alfabetul incepe cu ABC. Numerele incep cu 123. Muzica incepe cu do-re-mi. Si prietenia incepe cu tine si cu mine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Intre noi exista un ocean. Padurile si muntii ne despart. Nu sunt superman, dar da-mi o secunda si voi zbura peste mari si tari pentru a-ti trimite dragostea mea. Ai primit-o?

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as allege momentul cand te-am cunoscut.

    RăspundețiȘtergere
  6. As vrea sa fiu o lacrima in ochiul tau, pentru a putea aluneca pe obrazul tau si a ajunge pe buzele tale, dar nu as vrea ca tu sa fii o lacrima pe obrazul meu pentru ca te-as pierde ori de cate ori as plange...

    RăspundețiȘtergere
  7. Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.

    RăspundețiȘtergere
  8. Atunci cand iti este dor de cineva, de fiecare data cand de gandesti la acea persoana inima ta este ca si sfarmata in bucati - in acele momente, un simplu « Salut » poate readuce bucatile laolalta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dragostea... Toata viata mea am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plans dupa ea. Acum, langa tine, am gasit-o !

    RăspundețiȘtergere
  10. Toata lumea ar vrea sa fie ca si Soarele, pentru a-ti lumina viata. Eu as prefera sa fiu ca Luna, pentru a putea sa-ti luminez cele mai intunecate clipe, atunci cand soarele nu iti lumineaza viata.

    RăspundețiȘtergere


  11. Exista 4 etape catre fericire : 1.eu 2.tu 3.inimile noastre 4.noi doi impreuna

    RăspundețiȘtergere
  12. aca sarutarile ar fi apa, ti-as darui un ocean intreg. Daca imbratisarile ar fi frunze, ti-as darui o padure. Daca dragostea ar fi spatiu, ti-as darui o galaxie. Daca prietenia ar fi viata, ti-as da viata mea.

    RăspundețiȘtergere
  13. Stiai ca barbatii si femeile sunt ingeri care au numai o singura aripa? De aceea este nevoie ca ei sa se imbratiseze, pentru ca sa poata sa zboare.. Sper ca tu iti sa gasesti ingerul cu care sa poti zbura pentru totdeauna.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu-mi spune ca ma iubesti decat daca cu adevarat ma iubesti, pentru ca s-ar putea sa fac o nebunie si chiar sac red asta.

    RăspundețiȘtergere
  15. Sa tii la cineva este usor, dar sa faci pe cineva sa tina la tine este greu. Ma tot intreb cum ai reusit asa de repede sa ma faci sa tin la tine ...

    RăspundețiȘtergere

Postati Comantariul dumneavoastra putin mai jos.