loading...

Sondaj : Vocea Romaniei vs. X Factor

Sondaj : Vocea Romaniei vs. X Factor (Pro TV cu Vocea României sau Antena 1 cu X Factor) Ce emisiune preferi : Vocea Romaniei sau X Factor ?
Voteaza pe forumul myrochat Sondaj : Vocea Romaniei vs. X Factor

Vocea Romaniei
X Factor




20 de comentarii:

  1. VOCEA ROMANIEI...

    RăspundețiȘtergere
  2. Vocea Romaniei clar. X factor este mult sub Vocea Romaniei, cred ca in mare parte acest lucru se datoreaza juriului si prezentatorilor. Antena 1 a gresit mult cand i-a ales.

    RăspundețiȘtergere
  3. vocea romaniei e super tare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vocea Romaniei!!

    RăspundețiȘtergere
  5. X Factor. Nu trebuie sa ne luam dupa juriu si prezentatori ( care in orice caz mi se par ft buni si la X Factor) , ci trebuie sa ne luam dupa vocile si calitaile concurentilor... Si in privinta asta, X Factor e mult peste Vocea Romaniei, amandoua fiind destul de sus.

    RăspundețiȘtergere
  6. CRED CA PAVEL BARTOS A CITIT LISTA CU CASTIGATORUL DE LA VOCEA ROMANIEI INVERS,ESTE REVOLTATOR SA CASTIGE STEFAN STAN,CEL MAI SLAB CONCURENT,SA NE REPREZINTE PE NOI TOTI ROMANII,CEI MAI BUNI AU FOST ELIMINATI PE RAND EXACT CA SI CUM BILETUL A FOST CITIT INVERS,SPER SA AIBA TARIA protv SA INDREPTE GRESEALA COMISA ALTFE NU SE VA MAI UITA NICI DRACUL LA EMISIUNILE LOR.

    RăspundețiȘtergere
  7. Are dreptate ne-a tepuit pe toti,Cristian trebuia sa castige,pe locul doi Dragos,pe locul trei Iuliana si ultimul stan,care inclusiv din echipa lui a fost mult mai slab.
    Ce sa mai zici aceleasi manipulari ca la toate festivalurile romanesti de pana acum,mai arunca si in carca tarii povara votului RUSINE,RUSINE,RUSINE pro tv , ce-o sa va mai laudati cu audienta voastra care va fi o(zero) in curand.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu ma steptam nici eu sa castige Stefan Stan,a fost cel mai slab,nu se compara cu ceilalti.
    Cristian era castigatorul,este posibil Bartos sa fi gresit si sa citesca lista cu castigatorul invers,PACAT EU,FAMILIA MEA,VECINII SI RUDELE PE TANARUL DE 18 ANI CRISTIAN IL VEDEAM CASTIGATOR,acesta era cel care ar fi aratat imaginea Romaniei SI SA NE REPREZINTE IN LUME,SA REPARE GRESEALA CE SA PRODUS,NOI ROMANII NU NE VOM SCHIMBA IN VECI,Imi este rusine ca sunt reprezentat de manipulatori de interese.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vocea Romaniei sa facut de rusine,a merst totul frumos cum toti romanii visam si la sfarsit a stricat tot , Pro Tv sa facut de rusine cred ca si antrenorii sunt revoltati,dar din bun simt sa nu strice emisiunea au tacut din gura,Stan era cel mai slab.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu in pe net am urmarit in mai multe parti clasamentul si cotatiile net departajate de un numar impresionant de voturi , ele au fost: 1 Cristian ; 2 Dragos ; 3 Iuliana ; 4 stan...Cred ca Pro tv si-a pierdut credibilitatea in acest moment,CACA...

    RăspundețiȘtergere
  11. PAVEL BARTOS , CAPUL RAUTATILOR , HAIN emisiunile proteveului o sa piarda din audienta au facut creseala vietii lor.

    RăspundețiȘtergere
  12. CU TEAPA CARE NE-A DAT-O PRO-TV ,X FACTOR LOCUL 1,cand ne bucuram si noi si in Inimile noastre se intrezarea visul ca incepem sa devenim acei romani Speciali,acel Popor care este special prin noi cei care luptam ptr imaginea noastra,sa gasit acel post de televiziune in care credeam,Surpriza ne-a tras-o pe romaneste,nici nu realizeaza cat rau a facut pro tv-ul prin acesta manipulare a votului,MIZERIE AU FOST MANIPULATE VOTURILE POPORULUI.
    PRO-TV , O SA VA DUCETI LA FUND LUMEA NU SE VA MAI UITA LA VOI SI EMISIUNILE VOASTRE MINCINOASE ATI PIERDUT ENORM SI ATI SCHILODIT ADEVARUL SI DEPTATEA.DAR OARE NU REALIZATI CATA PROSTIE LA MIJLOC PROBABIL PTR UN INTERES MESCHIN.
    CRISTIAN ERA CEL PE CARE LA VOTAT O TARA INTREAGA NU STAN CARE ERA CEL MAI SLAB DINTRE TOTI.

    RăspundețiȘtergere
  13. EU CRED CA SI ANTRENORILOR LE PARE RAU CA SI-AU PIRDUT TIMPUL CREZAND IN MINCIUNILE PRO-TV-ULUI,BARTOS SA-TI FIE RUSINE CA PERMITI ASA CEVA...PRO-TV ISI CREIASE IMAGINEA UNUI POST DE TELEVIZIUNE SANATOS , ATI FACUT CACATUL PRAF,HAHALERE DE DOI DOLARI O SA MAI PRIVIM POSTUL VOSTRU CAND NU VETI MAI EMITE DELOC.

    RăspundețiȘtergere
  14. ALO , SUNT SI EU AICI ,NU IESEA CRISTIAN , IESEA DRAGOS , NU CASTIGA NICI UNUL DI EI DOI , CASTIGA IULIANA SI TOT S-AR FI TRECUT CU VEDEREA DAR A IESIT STAN ,CEL CARE A FOST CEL MAI SLAB DIN TOATA ECHIPA LUI,ESTE CLAR,ASTIA DE LA PRO-TV SI-AU BATUT JOC DE TOATA TARA CARE S-A UITAT LA TELEVIZOR 4 LUNI LA EMISIUNILE LOR DEGEABA ,CA SA FIM TRASI IN TEAPA ,SA VEDEM TOT CIRCUL LOR ,BAI NU AM CUVINTE SE MAI SI LAUDAU,VAI, CE RATING AU EI, O SA AVETI AUDIENTA SUB ZERO PNA NU VETI MAI EMITE ,DE ACUM INAINTE PTR CE ATI FACUT,NU O SA VA SPALATI CU TOATA APA DIN OCEAN,PACAT INCEPUSEM SA CRED IN VOI TOTI CEI DE LA PRO-TV HAHALERELOR,EU CRED CA DACA NU SPUNETI ADEVARUL SI SA SCOATETI CAPII RASPUNZATORI LA LUMINA PTR ACEASTA GRESEAL,VETI PIERDE TOT CE ATI CASTIGAT PANA ACUM , IN ATATIA ANI,MINCINOSILOR , GOLANILOR VA BATETI JOC DE TOATA TARA.

    RăspundețiȘtergere
  15. OAMENI BUNI PACAT NU NE RESPECTAM VALORILE,NU NE RESPECTAM PE NOI SI NICI VIITORUL NOSTRU,CE SEMANAM AIA O SA CULEGEM,CE-I CU VOI OAMENI BUNI ASCULTATI SI SIMTITI MUZICA CU FUNDUL,CRISTIAN SANDA AR FI TREBUIT SA AJUNGA VOCEA ROMANIEI,VAI DE VOCEA ROMANIEI PRO-TV,EMISIUNE CARE SA DERULAT IMPECABIL DE NOTA 10,DAR LA FINAL A DAT-O IN BARA RAU, CEL MAI SLAB SA CASTIGE,ESTE ABSURD.
    DACA STEFAN AR FI AVUT NU STIU CE PROBLEME SI CINEVA S-A GANDIT SA-L AJUTE TREBUIA SA O FACA ALTFEL , NU SA CALCE IN PICIOARE PE TOTI CEILALTI SI TOATE CELALALTE VIRTUTI,PAI AU DREPTATE CAND NE NUMESC LUMEA A TREIA SI NEEDUCATI, CEI DIN OCCIDEN.
    SA TERMINAT VOCEA ROMANIEI SI NU CRED CA VA MAI FI VREUN CONCURS LA PRO-TV CARE SA FIE URMARIT,EU UNUL IMI SCOT PRO-TV DIN GRILA DE CANALE SIMT CA AM FOST PACALIT SI INSELAT.
    CAT DESPRE AUDIENTA PRO-TV CARE A FOST MARE ACUM CRED CA VA COBORA PE MINUS.

    RăspundețiȘtergere
  16. Imi pare rau,Pro-Tv nu Respecti Valorile acestei lumi.
    Oameni buni,daca vine sfarsitul LUMII NOASTRE sa nu va mirati de ce vine si sa nu va intrebati de ce ne distruge.
    Noi, oamenii, suntem cea mai periculoasa specie,reprezentati de un grup ales,ce-i drept,dar nimeni nu observa ca avem o problema?Nimeni nu simte cand facem rau,lume esti defecta!
    EU MI-AS FI DORIT CA TARA SI POPORUL MEU SA FIE ACEL POPOR DEOSEBIT, ACEI OAMENI,DEOSEBITI.TREBUIE SA STITI SI SA SIMTITI,NU VOM FI BINE IN VECI DACA MINTIM,FURAM,UCIDEM SI NU NE IUBIM VALORILE UMANE,NE AUTODISTRUGEM.
    Culmea este CHIAR SUNTEM UN POPOR DEOSEBIT,pot spune dupa 23 de ani de umblat in lung si-n lat pe suprafata planetei,asa a fost meseria mea, sa umblu si sa constat,sa cunosc oameni si culturi,SUNTEM CEA MAI TARE TARA de pe Planeta,CEA MAI FRUMOASA SI DESTEAPTA NATIE CU OAMENII CEI MAI DEOSEBITI.Dintre toate tarile pe unde am umblat, si pot sa spun ca au ramas cateva pe unde nu am fost,noi Romanii,raul ni-l facem singuri, ne place sa ne complacem si sa ne lucram pe toate fetele pe noi insine,sa ne pacalim, sa ne mintim in fata,ca pe altii nu prea putem,incercam doar.
    Ma doare si simt ca nimeni nu vede si nu face nimic,cum ne calcam valorile si virtutile in piciore,suntem un popor las? Pentru doi bani ori ptr interese meschine,ne facem cel mai mare rau noua si natiunii noastre, totusi suntem un popor ales,noi Romanii trebuie sa avem rabdare,un grad de mandrie moderat,respect ptr noi si ceilalti,curaj ca sa luptam impotriva minciunii si ptr adevar, sa ne rspectam ca natie sa avem taria de a scapa de povara lasitatii.
    SA FIM BLANZI,SA FIM BUNI,SA FIM CALMI,SA FIM RESPECTOSI,SA PLANGEM PTR LUCRURILE RELE CE SE INTAMPLA ALTORA , SA FIM O NATIE DE OAMENI CREDICIOSI,SA FIM IUBITORI, PLINI DE DRAGOSTE SI RESPECT ,SA ARATAM ACESTE LUMI CA SUNTEM SI CURAJOSI SI CINE SE PUNE CU NOI NU II ESTE BINE SI SA CONSTATE CA MAI BINE PRIETEN DECAT DUSMAN.
    TRAIASCA TARA SI POPORUL MEU ALES,ASA SA NE AJUTE SFANTUL DUMNEZEU SA FIM...

    laurentiu

    RăspundețiȘtergere
  17. Anonim1/02/2012

    Am si eu o intrebare . Toti sunteti suparati ca a iesit Stefan Stan nu ? Ok in finala el a avut cele mai bune piese ( nu-l simpatizez dar asta e adevarul , mie mi-ar fi placut irina sa ajunga ). Intrebarea mea e : daca toti sunteti nemultumiti , v-ati votat cumva favoritul ?
    Sincer ce credeti ca ii iesea protv-ului daca nu castiga Stefan Stan si castiga alt concurent ? Acelasi lucru ca si acum. Si ce vina are Bartos ca asta scria pe plic ?
    Pana la urma nu inteleg dramatizarea voastra oricum Vocea Romaniei pentru toti a fost o rampa de pornire si toti o sa ajunga mai sus :).
    Sincer nu inteleg de ce atata ura . Toti ne credem specialisti in muzica , dar sa privim in jur predomina o muzica de ... . Sincer nu va inteleg supararea.
    Si pentru persoana cu x-factorul , cu acestia avand juriul mai bun "Nu zau?" . Cine e bun din juriul x-factorului ? Doar Paula , in rest nimeni. nu ii compara pe brenciu, smiley, moga si loredana cu morar, anonimul acela si paula. Iar ca si concurenti ? faptul ca vocea romaniei nu a prezentat niciun afon sau unul fara voce ( poate au falsat dar au avut voce) , iar x facotrul da , desi pentru ambele trebuie sa dai inainte niste preselecti ca sa ajungi la preselectia finala , ei asta spune tot :). O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonim1/02/2012

    VOCEA SPAGII..asta este parca ar trebui sa fim noi suparati k a cistigat Stan si Bran asta care nu poate lua o octava ..auzi a avut cele mai bune piese...pai nimeni nu a avut nimic cu pisele fanuza infocata..numai ca nu a avut cine sa le interpreteze...iar stan si bran asta nu prea aeusit sa convinga pe nimeni..aaa era sa uit..pe smiley cred ca l-a convins cu vre-o 15.000 de euro din ceculezul cistigator.Nu are prezenza scenica nu trazmite nimic, interpreteaza mecanic,falseaza de rupe..iar ca baiat macho tot nu m-a convins cu ochisorii lui apropiazi si cocoasa din dotare..Dar asta e vocea aleasa de pro..du-te tata inapoi in circiuma k e maxim pt tine.......

    RăspundețiȘtergere

Postati Comantariul dumneavoastra putin mai jos.